Uulaja Bloemendal

Sinds 2000 ben ik Yogadocente en verzorg ik wekelijks Yoga lessen voor mensen uit Brummen en omgeving.

Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen, pleeg/ logeerhuismoeder en oma.

Naast de Yogapraktijk geven mijn man en ik vorm aan het logeer en gezinshuis. In ons huis begeleiden we zoals wij dat noemen “anders getalenteerde” jongeren.

We wonen en werken op een prachtige plek, gelegen in het buitengebied van Brummen, 1 km. buiten het dorp en vlakbij de rivier de IJssel.

De landelijke omgeving en de rustige sfeer in het centrum  “de Smidse” dragen bij aan rust en ontspanning.

Ik ben geïnspireerd door verschillende leraren maar vooral door het dagelijkse leven zelf en sta open voor de wijsheid die in ieder mens aanwezig is. Ik sluit aan bij de mogelijkheden en vragen die vanuit de cursisten  zelf komen. Ik ben geschoold  in Yoga, spring forest Qi Qong healing,  massage, meditatie en spel vormen.

Mijn lessen zijn gevarieerd, zowel zacht, als intensief, tot meditatief en speels. Na verloop van tijd wordt merkbaar dat in het dagelijkse leven de lessen doorwerken, klachten kunnen verminderen en je ervaart meer rust, vitaliteit, souplesse en vertrouwen.

Graag nodig ik je uit voor het nemen van een kennismaking/proefles ( € 10,00 ) om zo te ervaren of de oefeningen en mijn wijze van les geven aansluiten bij jouw behoefte.

Je bent van harte welkom!